Ympäristöystävällisyys on kaikkien tekojemme summa. On siis tärkeää muistaa, että kaikki tekomme linkittyvät jollain tavalla ympäristöön.

Et välttämättä tiedä, että voit tulla vaikuttamaan ympäristöösi ihan tavallisena maanantaiaamuna, kun kävelet rauhassa töihin. Astelet tuttuun kahvilaan, josta ostat itsellesi kahvin, kuten monesti aiemminkin.

Et kuitenkaan tule miettineeksi, että mukissasi oleva kenialainen kahvi on viljelty käyttäen lukuisia ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Tämä on johtanut siihen, että paikallisen luonnon monimuotoisuus on kärsinyt, useat alkuperäiset lajit ovat tuhoutuneet. Pian kemikaalit ovat tuhonneet maan pysyvästi, eikä kahvin, tai minkään muun viljely ole enää mahdollista.

Pääset paremman, ympäristöystävällisen elämän alkuun, kun kyseenalaistat päivittäin tekemäsi teot. Jokaisella teolla on seurauksensa, jotka näkyvät jossain päin maailmaa.

Yksi teko ei merkitse sellaisenaan ei useimmiten merkitse, mutta sama teko toistettuna, yhden tai useamman ihmisen toimesta alkaa jo merkitä.

Liity mukaan!